Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, September 5, 2015 | Add comment [0]



Bismillahirrahmanirrahim 


Allahu . Sejak sekian lama aku cuti , sejak tu jugak la aku tak sentuh langsung blog ni . 
Rindu rasanya nak menaip , share cerita dalam blog ni . Sejak tu jugak la jari ni rasa kekok , kekok nak menaip , urat kepala otak sampai nak berpintal ligat duk pikir cerita apa yg aku nak share untuk post ni . Setengah jam termenung depan screen . Hahaha 

Akhirnya aku putuskan untuk share benda simple ni . . . 


5 September 2015 | Sabtu
Kembali jejakkan kaki kat UTM Sanjungan Bangsa . Kembali jejakkan kaki kat Kolej Tun Fatimah , satu-satunya kolej perempuan tu . Bak kata orang , pelajar pulang ke sarang masing-masing . Tak kisah la ape benda pun , niat untuk naik sem kali ni kena ikhlas . Ikhlas tuntut ilmu , kejar ilmu , timba ilmu kerana Allah S.W.T . Kerana nak banggakan mama dengan ayah . Aicehhh ayat skema pulang petang-petang gini . Kikiki

Since dah masuk sem baru , tahun baru . Oh i mean sekarang aku dah second year . Kejap je rasa . Pejam celik dah masuk tahun dua dah aku belajar kat sini . Rasa macam baru semalam je daftar masuk . Rasa macam baru je lepas minggu MMM semua tu . Memory broo . Kau jumpa benda tu sekali je and i already miss that precious time walaupun tidur cuma berapa jam jehh and semua benda kau nak bebel kat fasi 

Naik sem kali ni , firstly still nak biasakan dengan persekitaran and suasana baru . Sebab apa ? Sebab semua dah berubah . Bilik berubah , suasana bilik berubah , people sebelah-sebelah bilik berubah . Tu pasal kena biasakan dengan suasana ni . Still rasa janggal lagi . Pastu macam biasa la setiap kali naik sem , niat nak ubah tu , ubah perangai ni and bla bla bla . Hahaha . Dah dua sem benda yang sama and sampai sekarang still tak berubah 


Doakan la ye 


Rasanya tu je nak cerita . Haha 


Jumpa lagi lain kali . Bai baii