Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, August 14, 2011 | Add comment [0]


Hyep semua ! harap korang sihatt sentiasa . biar korang bole belek2 tuto kali ni . 
eheh .
mm hari pagi ni faz nak ajar korang letak effect shadow kat post entry korang .
sebelum ni faz ade buad tp disebabkan tlalu banyak yang bwrne pink blog ni boleh jadi 
semak . korang pon malas nak baca nanti .weehuuu .

lets start

1. Dashboard > Design > Edit html
2. ctrl+F search code ni

.post { ATAU body {
3. dah jumpa? oke copy code ni pulak then paste kat bawah code yang korang
cari tadi tu .err faham kan ?

text-shadow: 2px 2px 2px #FFFFFF;

4 . code colour tu pulak boleh tukar kat sini >> Doakan Faz Kurus <<
5. Siap dah ! 



Post a Comment