Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, August 13, 2011 | Add comment [0]


selamat pagi semua . jam sekarang menunjukkan pukul 1.30 pagi tapi faz
still ta boleh nal tido lagi . guling2 atas katil tfikir pulak nak buat tuto utk korang .
hihih .

kali ni tuto faz pasal follower box pulak . tuto ni khas utk mereka2 yang nak tukar 
follower box sama warnanya macam tema blog diorang . the same goes to me 
jom kita belajar buat benda ni sama2 ye .

1 . mula2 korang kena klik SINI
2. then korang klik Add the members gadget
3. then akan keluar macam ni


4. tukar kale2 yang korang nak tukar tadi tu.
5. dah ? then > generate code > copy (pastikan follower box asal korang dah buang awal2)
6. dashboard > design > add gadget > html/javascript
7. paste code yang korang dah copy tadi kat ruangan html/javascript tu.
8. siap dah :)


Post a Comment