Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, August 7, 2011 | Add comment [7]


Hari ni mood faz hanya nak buat tutorial je.Okay, sekarang ni faz nak share symbol text yang selalu you all guna dalam dan mana-mana laman sesawang.Lagipun senang je tutorial ini sebab anda hanya perlu copy dan pastekan symbol text yang anda suka di mana-mana sahaja.Tak payah la susah payah nak fikir nak tekan keyboard lappy untuk hasilkan symbol ni lepas ni khas untuk kamu semua. 



♀◆◇回□〓

→←↘↙ ♀♂┇┅﹉ ﹊﹍﹎ ╭╮╰╯ *^_^*

^*^ ^-^ ^_^ ^︵^∵ ∴‖ ︱︳ ︴﹏﹋﹌

♂♀♥♡☜ ☞☎☏⊙ ◎☺☻

►◄ ▧▨♨◐◑ ↔↕ ▪▫ ☼♦

▌▐░▒▬ ♦◊◦☼ ♠♣▣▤▥ ▦▩ぃ◘◙ ◈

♫♬♪ ♩♭♪の☆ →あ£❤。 ◕‿◕。 ✎✟ஐ≈

๑۩۩.. ..۩۩๑๑۩۞ ۩

๑✲❈ ➹ ~.~◕‿-。 ☀☂☁【】

┱┲❣✚ ✪✣✤✥ ✦❉❥❦

❧❃❂❁❀ ✄☪☣☢☠ ☭♈ ✓

✔✕✖㊚ ㊛ *.:。✿*゚ ‘゚・ ◊♥▫■๑»«¶

ஐ©† εïз♪ღ♣ ♠•± °•ิ.•ஐஇ *×○▫

♂•♀◊©¤ ▲↔™®☎ε їз♨ ☏

☆★ ▽△▲ ∵∴∷ #♂♀♥♠♣

♧♤♧ ♡♬♪ ♭♫♪ﻬஐღ ↔↕↘••● ¤╬﹌

▽☜♥☞ ♬✞♥♕☯☭☠☃ ─ ━

▰ ▱◆ ◇ ◈ ◉ ◊ ○ ◌ ◍ ◎ ● ◐ ◑ ◒ ◓ ◔

◕ ◖ ◗ ◘ ◙ ◚ ◛ ◜ ◝ ◞ ◟ ◠ ◡ ◢ ◣

◤ ◥ ◦ ◧ ◨ ◩ ◪ ◫ ◬ ◭ ◮ ◯ ◰ ◱ ◲ ◳ ◴ ◵ ◶ ◷

◸ ◹ ◺ ◻ ◼ ◽ ◾ ◿ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ★ ☆ ☇ ☈

☊ ☋ ☌ ☍ ☎ ☏ ☐ ☑ ☒ ☓ ☔ ☕ ☖ ☗ ☘ ☙

☟ ☠ ☡ ☢ ☣ ☤ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬ ☭ ☮ ☯

☰ ☱ ☲ ☳ ☴ ☵ ☶ ☷ ☸ ☹ ☺ ☻ ☼ ☽ ☾

☿ ♀ ♁ ♂ ♃ ♄ ♅ ♇ ♔ ♕ ♖ ♗

♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ♡ ♢ ♣

♤ ♥ ♦ ♧ ♨ ♰ ♱ ´ ῾ ‖ ‗ ‘ ’ ‚ ‛ “ ” „ ‟ † ‡ • ‣

․ ‥ … ‧ 
 
        ‰ ‱ ′ ″ ‴ ‵ ‶ ‷ ‸ ‹ ›

※ ‼ ‽ ‾ ‿ ⁀ ⁁ ⁂ ⁃ ⁄ ⁅ ⁆ ⁊ ⁋ ⁌ ⁍ ⁎ ⁏ ⁐ ⁑ ⁒ ⁓ ⁔

∕ ∖ ∗ ∘ ∙ √ ∛ ∜ ∝ ∞ ∟ ∠ ∡ ∢ ∣ ∤ ∥ ∦ ∧ ∨ ∩ ∪

∴ ∵ ∶ ∷ ∸ ∹ ∺ ∻ ∼ ∽ ∾ ∿ ≀ ≁ ≪ ≫

≬ ≭ ≮ ≯ ≰ ≱ ≲ ≳ ≴ ≵ ≶ ≷ ≸ ≹ ≺ ≻ ≼ ≽ ≾ ≿ ⊀

⊁ ⊂ ⊃ ⊄ ⊅ ⊆ ⊇ ⊈ ⊉ ⊊ ⊋ ⊌ ⊍ ⊎ ⊏ ⊐ ⊑ ⊒ ⊓ ⊔ ⊕ ⊖ ⊗ ⊘ ⊙

⊚ ⊛ ⊜ ⊝ ⊞ ⊟ ⊠ ⊡ ⊬ ⊭ ⊮ ⊯ ⊰ ⊱ ⊲ ⊳ ⊴ ⊵ ⊶ ⊷ ⊸ ⊹ ⊺ ⊻

⊼ ⊽ ⊾ ⊿ ⋀ ⋁ ⋂ ⋃ ⋄ ⋅ ⋆ ⋇

⋈ ⋉ ⋊ ⋋ ⋌ ⋍ ⋎ ⋏ ⋐ ⋑ ⋒ ⋓ ⋔ ⋕

⋖ ⋗ ⋘ ⋙ ⋚ ⋛ ⋜ ⋝ ⋞ ⋟ ⋠ ⋡ ⋢ ⋣ ⋤ ⋥ ⋦ ⋧ ⋨ ⋩ ⋪ ⋫ ⋬

◿ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ★ ☆ ☇

☊ ☋ ☌ ☍ ☎ ☏ ☐ ☑ ☒ ☓ ☔ ☕ ☖ ☗

☘ ☙ ☟ ☠ ☡ ☢ ☣ ☤ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬

☭ ☮ ☯ ☰ ☱ ☲ ☳ ☴ ☵ ☶ ☷ ☸ ☹ ☺ ☻ ☼

☽ ☾ ☿ ♀ ♁ ♂ ♃ ♄ ♅ ♇

♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙

♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ♡ ♢ ♣ ♤ ♥ ♦ ♧ ♨ ♰ ♱ ☫

Æ æ ❖

{。^◕‿◕^。} (◕^^◕) ✖✗✘♒

♬✄ ✂✆✉✦✧♱ ♰♂♀☿❤❥ ❦❧

™®©♡♦ ♢♔♕♚♛★ ☆✮ ✯☄☾☽

☼☀☁☂☃☻ ☺☹ ☮۞۩ εїз☎☏¢

☚☛☜☝☞☟✍

✌☢☣☠☮☯ ♠♤♣♧♥ ♨๑❀✿ ψ☪☭

♪ ♩♫℘ℑ ℜℵ♏ηα ʊϟღツ回 ₪™ ©®¿¡½⅓

⅔¼¾⅛⅜⅝⅞℅

№⇨❝❞ ◠◡╭╮╯╰ ★☆⊙¤㊣

★☆♀◆◇↑↓→ ←↘↙♀ ♂┇┅﹉﹊

﹍﹎╭╮╰╯ *^_^* ^*^ ^-^

^_^ ^︵^∵∴‖ ︱︳︴﹏

﹋﹌♂♀ ♥♡☜☞☎ ☏⊙◎☺☻ ►◄

▧▨ ♨◐◑↔↕ ▪▫☼♦▀ ▄█▌▐ ░▒▬♦◊

◦☼♠♣▣ ▤▥▦▩ ぃ◘◙◈♫ ♬♪♩♭♪ の☆→あ £❤

。◕‿◕。✎✟ஐ ≈๑۩ ۩.. ..۩۩๑ ๑۩۞۩๑ ✲

❈➹ ~.~◕ ‿-。☀☂☁ 【】┱┲❣ ✚✪✣ ✤✥

✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀✄☪ ☣☢☠☭♈

✓✔✕ ✖㊚㊛ *.:。 ✿*゚‘゚・ ⊙¤㊣★☆


** Suka tak? Suka tak? Selamat mencuba ~ :)


Blogger syAzAnA said...

wahh, terima kasih syggg! hehe. syaz dtg dr GBP ni. follow sekali!

 
Blogger Fazeera Kahar said...

@syAzAnA hehe . ur wlcome :)

 
Blogger wella lOlipop :D said...

akak..nak contoh salam yang atas profil akak tu..:)

 
Blogger FazeeraKahar said...

@wella lOlipop :D salam yang mane tu ek ??

 
Blogger miss wella said...

kat atas gambar akak la..ade..assalamualaikum..mau linknya..miss wella ni blog baru..

 
Blogger hanashi said...

nie nk letak kt mne ek???

 
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Thanks

 

Post a Comment