Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Wednesday, December 21, 2011 | Add comment [0]


gotcha ! jom bertutorial lagi ~
tehee . tak jemu kee ? tuuu belakang kira . tutorial ni ade orang tanye kat faz .
macam mana nak buat efbee like button macam yang faz pakai ni .
atotooo~ ni efbee count version sayanggg :D
nak buat jugeee ? jomm ..

1. Dashboard > Template
2. sekarang korang copy code yang faz bagi ni 
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=URL BLOG KORANG&amp;send=false&amp;layout=button_count&amp;
width=80&amp;show_faces=false&amp;action=like&amp;
colorscheme=light&amp;font&amp;height=21" align="center" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:80px; height:20px;margin-top:-4px;margin-left:3px;" allowTransparency="true"></iframe></br><br>


3. ganti kan tulisan kale biru tu dgn url blog korang .
4. then korang letak je la like button ni kat memane yang korang nak letakk .
5. sweet kann tuto ni ? \tau takde kena mengena/
hee~ sekarang dah boleh save rasenye .dah boleh tengok berapa ramai tang suka view blog korang .





Post a Comment