Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, December 17, 2011 | Add comment [0]


gotcha ! jumpa jagi kite erk ??
baru2 ni faz ade terbaca satu entry yang mengatakan bahawa shoutmix akan mengenakan
bayaran starting tahun 2012 . yeke ?? ish !
taknak ler kalau bayar ? hehe ~ tu lumrah manusia . sape je la yang nak buang duit macam tu je ?
even seringgit pun . mesti korang tanak bayar kann ??
mule2 faz tak berapa nak percaya sangat , tapi , bile lepas baca entry ni . mungkin ada benarnya
khabar tu kann ?? so sekarang faz dah guna cbox . hee~ walaupun taksecantik shoutmix ,ianya free .
tu yang best!

jom buat :D

1. mula2 korang pergi sini . nanti akan keluar page yang ni

klik untuk tumbesaran yang hebat!

2. then , korang klik kat sign up . isi semua kotak kosong tu . dah isi semua , klik kat 
create my cbox .

3. sekarang kita tukar warna oke ? klik kat Look & Feel > Colours & fonts

klik untuk tumbesaran yang hebat !

4. korang tukar la mane yang patut . dah siap klik Apply .

5. now , korang klik pulak kat Publish . isi kat ruangan website tu dgn url blog korang .
contoh macam ni :

klik untuk tumbesaran yang hebat !

6. dah ? sekarang korang tukar pulak height dgn width yang faz dah kotakkan tu oke ?

7. sekarang dah boleh copy semua code tu . then paste kat blog korang / gantikan kat code shoutmix .

8. save :D






Post a Comment