Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, August 21, 2011 | Add comment [0]


err . sebelum faz mula tuto kali ni , faz nak tanye sama ada korang faham ke 
tak ape yang faz maksudkan dgn number of post on main page tu ?
ermm thats mean korang punye main post kat blog tu ade berapa jumlah post .
janganlah letak banyak2 nanti penat orang nak scroll sampai ke bawah .
at least korang letak tiga pn dah cukup sebenarnye .

jom buat .

1. Design > Page elements > Edit blog posts (rujuk gambar bawah)



2. Tukar number of post yang faz dah kotakkan tu . ikut suke korang :)



3. Save :)



Post a Comment