Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, August 13, 2011 | Add comment [2]


cakk ! jumpa lagi kita ye . heheh . 
sekarang faz nak ajar pulak korang cara2 nak letak widget whos.amung.us kat
dalam blog . yang ni lah !




haa . nak buat tak ? jom .

1. pegi SINI dulu.
2. pilih yang mana satu korang nak . contoh :


faz pilih right > bottom . macam tu la bentuknye . korang boleh pilih mana satu
yang korang suka . 

3. then korang copy code yang kat atas tu .
4. lodin dashboard > design > add gadget > html/javascript
5. paste kan code tadi tu kat ruangan html/javascript



6. cube preview . kalau menjadi save je . jgn lupa comment sekali tau!



Blogger Eyhan said...

Nie untuk ape?

 
Blogger FazeeraKahar said...

@Eyhan ooh . ni utk tengok sape yang tengah view blog kite :))

 

Post a Comment