Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Friday, August 12, 2011 | Add comment [2]


Hello! kembali bersidang di blog tutorial Diari Hati . chewahh ~
nak belajar tuto lagi tak ?
kalau nak angkat tangan tinggi2 . heheh . kantoi tiak korang mucukk .
* gurau je makk ! heheh .

kali ni anak nak ajar letak copyright dalam blog . macam faz punye ni :


tanak ? alaa~ jom la makk ! heheh .

1. pegi Dashboard > Design > Edit html > Tick expand widget .
2. ctrl+C then cari code ni :

</body> 
3. copy code bawah ni then paste ATAS code </body>

<center><font face='NAMA FONT KORANG'><font size='SAIZ FONT KORANG'><font color='#000000'>YOUR OWN COPYRIGHT</font></font></font></center> 
NAMA FONT KORANG - tulis nama font yang korang suka . 
(* pastikan korang download dulu font tu oke )
SAIZ FONT KORANG - letak saiz yang korang nak . faz guna saiz 6 .
#000000 - tu untuk warna tulisan . boleh tuka kat SINI
YOUR OWN COPYRIGHT - tulis ayat yang korang nak letak . pastikan tak terlalu panjang .

Siap dahh !




Blogger Azizah said...

Thank :) menjadi .

 
Blogger FazeeraKahar said...

@Azizah :) menjadi eah . bgus2 . hehe ur wlcome .

 

Post a Comment