Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, December 17, 2011 | Add comment [0]


holla ! mesti korang tertanya2 arn kenapa faz buat tuto pasal 
printscreen ni ? ketinggalan ke dia ni ?

shutt! faz buat tuto ni bukan sebab ketinggalan ke ape lha . just nak share ilmu je .
mane la tau ade new blogger kat luar tu tau tau ape tu printscreen .
actually printscreen tu korang paparkan image kat screen laptop / computer korang .
contoh macam ni

klik untuk tengok siwon dgn lebih jelas !
agaga . ni printscreen dekstop faz la . ade siwon kan ? hee~

meh faz ajar cara utk printscreen k ??

1 . buka page / benda yang nak di printscreenkan .
2. cuba cari perkataan PrtSc / SysRq . tak jumpa ? macam ni la bentuknya


3. haa . ade kann ? dah ready ? tekan button PrtSc / SysRq  tu then korang bukak pulak Paint

4. dah ? tekan je ctrl+V untuk paste gambar yang dah di printscreenkan tadi .

5. save :D

= senang je rupanya kann ?? =






Post a Comment