Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Saturday, August 13, 2011 | Add comment [2]


cakk ! jumpa lagi kita ye . heheh . 
sekarang faz nak ajar pulak korang cara2 nak letak widget whos.amung.us kat
dalam blog . yang ni lah !




haa . nak buat tak ? jom .

1. pegi SINI dulu.
2. pilih yang mana satu korang nak . contoh :


faz pilih right > bottom . macam tu la bentuknye . korang boleh pilih mana satu
yang korang suka . 

3. then korang copy code yang kat atas tu .
4. lodin dashboard > design > add gadget > html/javascript
5. paste kan code tadi tu kat ruangan html/javascript



6. cube preview . kalau menjadi save je . jgn lupa comment sekali tau!



Blogger Eyhan said...

Nie untuk ape?

 
Blogger FazeeraKahar said...

@Eyhan ooh . ni utk tengok sape yang tengah view blog kite :))

 

Post a Comment