Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Friday, August 12, 2011 | Add comment [2]


Hello! kembali bersidang di blog tutorial Diari Hati . chewahh ~
nak belajar tuto lagi tak ?
kalau nak angkat tangan tinggi2 . heheh . kantoi tiak korang mucukk .
* gurau je makk ! heheh .

kali ni anak nak ajar letak copyright dalam blog . macam faz punye ni :


tanak ? alaa~ jom la makk ! heheh .

1. pegi Dashboard > Design > Edit html > Tick expand widget .
2. ctrl+C then cari code ni :

</body> 
3. copy code bawah ni then paste ATAS code </body>

<center><font face='NAMA FONT KORANG'><font size='SAIZ FONT KORANG'><font color='#000000'>YOUR OWN COPYRIGHT</font></font></font></center> 
NAMA FONT KORANG - tulis nama font yang korang suka . 
(* pastikan korang download dulu font tu oke )
SAIZ FONT KORANG - letak saiz yang korang nak . faz guna saiz 6 .
#000000 - tu untuk warna tulisan . boleh tuka kat SINI
YOUR OWN COPYRIGHT - tulis ayat yang korang nak letak . pastikan tak terlalu panjang .

Siap dahh !




Blogger Azizah said...

Thank :) menjadi .

 
Blogger FazeeraKahar said...

@Azizah :) menjadi eah . bgus2 . hehe ur wlcome .

 

Post a Comment