Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Tuesday, January 1, 2013 | Add comment [3]

Assalamualaikum . Bismillahirrahmanirrahim . . .
Since dah dua hari bergotong-royong kat sekolah , menyempatlah jugak nak update . meh aku tenyeh sikit gambar aktiviti bersihkan sekolah tuu ~


Memandangkan hari ni dah masuk tahun baru , nak join first giveaway for this year and it was the first ga that have been made by the owner . i hope ad rezeki la kat sini . hewhew ;D

click banner untuk join sekali 

Syarat - Syarat : 

1. Wajib buat satu entry, tulis tajuk 'Ina 1st Giveaway'
2. Wajib letak banner kat atas tu dan link kan ke entry ini
3. Wajib tag 3 blogger lain. Dan pastikan diorang tahu. 
4. Wajib follow Be-Log Meow Mew 
5. Wajib like pages , follow blog sponsor ( boleh cek kat blog owner )
 Pemilihan Pemenang :
    Blog Paling Comel
    (Kemas, Loading Pantas, Comel) 
    ~ Tempat Pertama ~
    - Satu Top, Blog Review & Bloglist Sebulan
   ~ Tempat Kedua ~
    - Satu Shawl, Blog Review & Bloglist Sebulan
    ~ Tempat Ketiga
    - Satu Shawl & Bloglist Sebulan
   ~ Hadiah Saguhati ( 4 Pemenang ) ~
    - Tiga Mini Domokun HP Strap 
    - Dua Keychain Handmade Felt 
    - 10 Pins Shawl
    - 2 Pins
   ~ Random.Org ( Cabutan Bertuah ) ~
    - TopUp RM5 - 2 Pemenang
    - Header Blog by AD - 3 Pemenang
    - Full Edit Blog by AD - 1 Pemenang
    - Header Blog by SaraRose - 5 Pemenang

Tag : 

Blogger Nik Ainaa said...

terima kasih sudi join. nanti jenguk2 lah peserta lain ya? kejap lagi saya masukkan awak dlm list peserta :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-ina-1st-giveaway.html

 
Blogger siti fatima Arifin said...

Hello blogger...

Come from same GA. Good Luck and hapy near year.

Follow U....

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html

 
Blogger amy sahaje said...

slm . amy dari GA yg sama .
dah follow + bw + komen kat sini.
follow / bw / komen me back ?

http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html

 

Post a Comment