Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, June 25, 2011 | Add comment [0]



Hellow !
Hee~ korang ade perasan tak entry aku kali ni ade sangkut2 sikit pasal kecantikan .
Chewah . chewah .
Mimpi ape pulak la die ni .
Nak cite pasal tips kecantikan pulakk dah .
Cantik ke die tu???
hahahaha...
………………...
Oke . aku mengaku aku memang hodoh . T.T





See ? lihatlah betapa hodohnya aku . err .
Dah2 . abaikan .

Oke . tips kali ni aku dapat dr Miss Google..
Saje nak share . aku tau kaw malas nak picit2 Miss Google tu . hmm .



Meyh kite mule .

1.       amek asam jawa...masukkan sikit air...sikit je . Just nak bg air asam tu pekat..
then sapu kt muka...pakai waktu malam before korang tido..
nak berape lame ? mm pakai la lebih kurang 20 minit..jangan pulak korang pakai lame sangat . keras muke korang nanti . then cuci bagi bersih..
insyaallah muka jadi licin and cerah..

Cecube . cecube .
Aku ade jugakk cube tips ni .
Tapi tak lame lah .
Aku kan pemalas . heheh .
Korang try la buad .
Kalau kot2 menjadi nanti bagitaw bole ?
Bukan ape . nak sambung buad balik .
(tak senonoh!)
^^





Post a Comment