Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Thursday, July 28, 2011 | Add comment [0]


Hye smua ! how r you guys?
( eceh . speaking tetibe =.= )
Wekk !

mm hari ni mood nak update blog ni sangat sederhana . kenapa ?
sini . sini .
meyh . aku nak cite .
……….
( tarik nafas dalam2 . hembus . kalau rase nafas tu ade mucukk . jgn hembus kt sini . hee~ )

Oke . oke . mm aku nak tanye sikit .
( jgn marah mak >.< )
Hari ni brp hari bulan ?
……
28 JULAI 2011 - KHAMIS -
……
Then , nak tanye lagi bole ?
Trial SPM bile mak ?( bcakap mlalui bisikan )
 ……
5 SEPT 2011 - ISNIN -
.....
That’s mean tinggal 39 hari je lagi kan ?
Kaw gile ? trial lagi sebulan tapi  satu hape pon kaw tak studi lagi !
T.T
( tau . nanti org studi lah =.= )
Eleh ! iyelah tu . wakeup girl ! sampai bile kau nak macam ni terus ? buad2 tak tau sedangkan makin hari trial spm tu makin dekat . bukan makin jauh cik adik oii . masih dlm dunia kelalaian . org lain tu berfesbuk jugak . tapi xde la sampai tak studi lansung .
( hamboi . membebel sendiri lah pulak )
Makin hari makin dekat . nanti macam ni la jadinye .






p/s : sometimes I think exams was like a killer ! =.=



Post a Comment