Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Friday, September 16, 2011 | Add comment [0]


hai semua ! err . faz bukan nak buad tuto .
nak bebel2 jap . heheh . mluahkan perasaan lah pulak minah niy 
sudah ! biarkan je . hikhik .

nak tanye sikit . korang si para blogger ni ade perasan tak yang 
blog kite sekarang ni dah berubah ? err . dok belek2 belog sendiri try lah 
click kat gambar yang ade kat post NI . ehh . knape jadi macam ni pulakk ye ?
seluas2 pengetahuan faz , selama faz dok tulis post faz dah buang segala 
link yang ade kat gambar yang faz nak letak . ciss! sekarang ni boleh pulakk ade
mamat ni . grr ~ 

klik kalau still tak percaya =.=
scrollbar aku siap hilang lagi tuu . menyampah lah makk .

haa . ade jugak en ? siyes tak suka . errr . tapi ape bole buad .
da nasib badan lah katekan . ciss . what the fish lah !

erkk . dah lah . babai . lagi lame aku bebel ni kang . out!



Post a Comment