Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, November 19, 2011 | Add comment [0]





hye alls :)
lame rasenye faz tak update status kenn ? maap bangett . soalnya faz sekarang
lagi sibuk dengan SPM lha sayang . cuti sekejap nih baru lah bole bukak blog .
rindu kat neng2 semua :D
* erk . endon lha puihh ! btw , congrats for team MALAYSIA coz menang mse lawan
dgn INDONESIA . cayalahh !

hari ni faz nak update pasal blogskin .
tau ape tu blogskin ? ermm . blogskin tu same je dgn template biase .
cume lbih complicated dan mmrlukan korang utk pandai main coding .
and sebelum korang decided nak pakai blog skin , korang kne tau serba-serbi
pasal blogskin 

keuntungan pakai blogskin :
- boleh buat code sendiri
- boleh detect sape yang curi pakai coding kita
- page source boleh disembunyikan  
- edit blog hanya di satu tempat ( Dashboard >> Template )
- adding page pun kat satu tempat
- tak perlu risau dgn sebarang kredit kalau buat code sendiri

kekurangan pakai blogskin :
- coding yang memeningkan !
- 1 code hilang , semua template rosak 
- error mudah terjadi semasa saving process
- super duper hati-hati
- mesti ada pengalaman dalam dunia coding
- susah cari tutorial sbb coding takkan sama dgn template biasa 


tu serba sikit yang faz tau pasal blogskin . nak mintak pendapat korang .
mana satu yang lagi korang suka ? 
blog lama faz ( template biasa ) or blog faz yang sekarang ( blogskin ) ?
bagitau faz kat comment yea ??



Post a Comment