Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, December 3, 2011 | Add comment [0]




good afternoon evelibadi :D
tajuk entry faz kali ni je dah tacing semacam je ern ??
hehe . ni bukan tutorial tau . just story bout my friend  


malam semalam (1 Dis 2011) just the last day for the all SPM candidates this year .
means last day jugak utk jumpa kwn2 yg tinggal jauh .
maklumlah sekolah faz ade asrama . so kawan2 yang datang pun boleh jadi jauh kan ?
tak sangka dah yang kiteorang dah mninggalkan alam prsekolahan .
rase macam baru je masuk sekolah . belajar ABC sampailah ke f(x):2X +1 .
( i means sampailah dah habis belajar si add math yang gila susah tu -,- )

walaupun malam tu blalu dgn cabaran yang datang bertubi2 menyerang
kubu pertahanan kiteorang , sabar je . tu yang mampu kami buat ;D













bak kata kawan aku Nana ,
" aku tak rase aku adelah kawan yang sempurna utk korang , tapi pade aku dengan
kehadiran korang smua , korang la kawan yang sempurna untuk aku " - sweet la kau ni Nana ! -,-




Post a Comment