Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Tuesday, December 13, 2011 | Add comment [0]


wuwuu~ hee . pelik je title post kau kali ni faz ? amacam ? 
belum penah lagi ern aku luahkan rse sedih dalam blog ? nah ! amek kaw ;D
puas menangis bukan sebab ape pon . sebab cerite satu ni lha .
isk . isk . kering air mate aku dibuatnye . bayar balik !!! huwaaaa~ ;(






walaupon dah macam terlambat sangat nak update pasal cerite ni .
banyak air mata aku sumbangkan utk cerita ni tau . aku tacing ? haa yeke ? do i care ?
actually pada mulanya kau takde lha gile sangat nak nengok cite ni . tup tap ade Aaron Aziz kenn ?
whoa ! suka pulak dahh . nak tengok nak tengok ! 

jom ! movie was started :D


oke . part ni Aaron Aziz ade nanges . huwaa~ tanpa disedari aku pon ikut nanges same .
ish ! mencurah tanpa henti . makin di lap makin lah air mata tu laju mengalir . ego sungguh kau si air mata !



ni lagi satu . baru je air mata aku nak reda . ade lagi part Aaron mgalirkan air mata . 
Aku pun ape lagi . mane boleh tgok Aaron nanges . banjir lagi nampaknye . keluar wayang mate bengkak .
ish . maluu ~ cam nak pakai spect rasenye -,-


part ni buatkan aku meluat gile dgn Mila ( Lisa Surihani ) .
erghh . thats mean lakonan dye menjadi lha kann ? btw , suka tgok Lisa dalam cerita ni .
"you look great !" hehe ~ ade macam kat dialog tak ??  



Maya Karin sebagai Izzah . dia nampak cantik bila bertudung dlm cerita ni .


even aku dah tgok kat wayang sekalipun aku nak jugak tunggu dvd Ombak Rindu ni keluar .
ulang tayang seribu kali pun takpe . biar takde air mata terus !



Fact : Aku memang tak boleh tengok Aaron nanges ea ? mesti nak ikut nanges same . haish . susah !




Post a Comment