Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Thursday, January 12, 2012 | Add comment [2]



Selamat malam u olls :D
dah lame rasanya faz tak update blog kan ? rindu nak golek2
jari kat keyboard ni . rindu nak perah otak bagai padahal yang banyaknye cume merepek --'
wuwuwuwuuu~ kali ni faz nak present kat korangkorang faz punya blogskin .

whoa ! dah ade blogskin eah kauu ? terer la tuu ?
faz cubacuba je cik peah oii . tautau buruk jadinye . tehee ~



hamboi kemain kau sekarang eah faz ? tunjuk bakat leteww . \ ada bakat ke ? -..- /
sekarang meh faz tunjuk blogskinblogskin yang faz dah buat . hahah . tak tau ler buruk ke takk .
maklumlah faz baru je nak menjinak-jinakkan bagai . erghh . kalau terus membebel sampai bila pon korang
tak tengok blogskinnye kann . bukan ade sape nak baca ponn . jom lah tengok terus :)




















suka ? boleh ambik , tapi make sure leave me ur words and don't ever remove the credits !




Blogger ♛ Dea Arematt ♛ said...

comell...nk2..:P

 
Blogger FazeeraKahar said...

@♛ Dea Arematt ♛ Thanks :D

 

Post a Comment