Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, January 8, 2012 | Add comment [0]


hye guyss ! Rabak bijik mata sbb si Fazeera Kahar ni dok join 
contest sana sini ? tehee ~ maaf bangett ya nyah . jom la join sekali . naknak ?
hadiah menarik menanti anda . wahh ! promo gituu ;D


klik banner tumpang sekaki :D




oke . sekarang gambar yang si Fazeera Kahar ni nak pertaruhkan adalah
tehee ~ drummer sikett bolehhh ?
........................



cakk ! :D




*keningkening ^^
ouchh ! maluu laa . gambar i ni burukk belaka .
sengaja nak menyebok-nyebokkan diri . wehee ~ 
\ agaga . gaya budak lepasan SPM . puihh /

sekarang sila pasang kedua-dua telinga anda sebab Fazeera Kahar ni nak membebel
kejap lagi . bebel ape pulak kali ni ? syutt ! just shut up and listen :D

adik-adik kakak-kakak abang-abang semua ,
jom terjah sini duluu --> AIMIE DIYANNA
dah ? dah ? meh baca teks ni pulakk . karangan satu perenggan ala-ala ringkasan 
yang paling malas aku nak buat time belajar Bahasa Melayu dgn cikgu Yazid dulu .

tapii sebelum tuu ..
cik Aimie , do we share the same age ? u look so cute :D
* i puji u ikhlas tau 


petikan membincangkan tentang ciri-ciri yang aku paling suka bila terjah 
belog Aimie adalah kerana belog beliau berwarna PINK ! *ouhh . u ni macam tau2 je i suka
kale PINK kann ? seterusnya , aku suka guling-guling kat belog Aimie sebab dia ni 
comel sangat ! secomel-comel blog dia , comel lagi tuannya . ye takk ? kadang-kadang
Aimie ni cantik . kadang-kadang pulak Aimie ni comel . mane awak dapat pakej tuu ? wehee ~
akhir sekali , yang paling aku suka pasal blog Aimie ni adalah kerana blog ni la yang
menganjurkan contest ni ! wuwuu . kalau tak , takde la jugak aku nak menyebokk
nak tulis karangan satu perenggan ni ernn ? daripada aku dokk makan tidur makan tidur sampai 
badan serupa tong drum semenjak dua menjak tiga menjak habis sekolah ni . nak kerje pon
malass ! ciss . anak dara siapakah ini ? :P 


dah habis baca ringkasan tuu ? 
disebabkan aku cool lagi hebat , sekarang time utk tag 3 budak hebat ni
 http://erinkahar.blogspot.com/
 http://dalonelygirl.blogspot.com/
 http://maye-strobery.blogspot.com/


done tagging . jom ler join ramai-ramai . hadiah ?
surely gempak gile ! tu pasal aku over excited merangkak-rangkan nak masuk contest ni




Post a Comment