Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Monday, January 16, 2012 | Add comment [0]



hye guys ! faz update lagi nihh . entry kali ni bukan sebarang entry . 
entry kali ni entry penutupan contest yang julung kali faz buat tuu . hah !
sekarang secara rasminya faz nak umumkan . . . . . .

           

untuk abang2 kakak2 adik2 yang ade join contest ni TAPI faz tak senaraikan link blog ,
tolong bagitau faz sebelum 6PETANG 16 Januari 2012 ! link2 yang dihantar selepas pukul 6PETANG tidak
akan dilayan . oh ! lagi satu , kalau nak hantar link tu pun kena jujur taw ! jangan pulak hantar link 
sedangkan memang takde masuk pun contest ni . i cepuk lajulaju nanti ! nak check link ? tekan SINI .

Pemilihan pemenang contest ni akan dibuat selama tiga hari . Then pemenangnye faz akan
cepatcepat umumkan lepas tu . nak pilih pun bukannya kerja senang . blog2 yang join contest ni semua
comel2 belaka ! moga dipermudahkan urusan masa pemilihan dijalankan . aminn ~

thanks a lot utk korangkorang yang sudi join contest ni . maybe lain kali faz buat lagi dgn hadiah
yang lagi MENARIK ! sayang korang lahh . muahmuah 








Post a Comment