Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, January 29, 2012 | Add comment [0]




Hello bonjour ! act hari ni faz dilema tahap kemalasan melampau . mood pun dalam
keadaan goyah , tak stabil . mungkin sebab lama sgt tido pagi tadi . kepala pon boleh pusingpusing
360 darjah ! oh bile lah nak malam balikk >..<
tapi mood nak update kat belog pink ni tetap ada . cuma malas je nak menaip . amik masa lama jugak
nak taip satu entry ni je punn . mengalahkan nak buat karangan ! haih . rase ngantuk tetibe hadir masa taip 
mendealah ni . zzzzzzzzzz~
kalau korang perasan blog faz kali ni lebih PINK daripada sebelum ni .
nak buat macam mane kann . i love pink so much . bajet budakbudak . so what ? :P



ni hasil blog faz setelah siap diedit . image totally mine !
and reaksi adik faz lepas jengah blog faz :


harhar . biar lah kann ? setiap orang lain citarasanya . macam faz dgn adik faz tuu .
there's so many different between us . adik faz lebih suka benda2 yang nampak matang .
lain pulak pada faz . faz lagi suka benda2 yang nampak comel + keanak-anakan . and i hope blog ni adalah
blog terakhir faz . means takde lagi tukartukar bajuu dah lepas ni . i hope soo  >.<


p/s : malam ni AJL 26 . tak boleh nak duga siapa yang akan menang -..-




Post a Comment