Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Tuesday, January 24, 2012 | Add comment [3]





Hello my dear readers ! seperti yang faz dah janjikan sebelum ni , faz akan umumkan
senarai pemenang Contest I'm A Super Cutest Blog lepas raya cina kann ? oke , kiteorang sebagai penganjur
merangkap juri contest ni perlukan beberapa hari utk pilih para pemenang . dekat tiga hari baru jumpa 
pemenang sebenar utk contest ni . 

ish ! kenapa amik masa lama sgt nak pilih pemenang tu ? sampai tiga hari woo !

kiteorang amik masa sampai tiga hari nak pilih pemenang sebab semua blog
yang masuk contest ni adalah blog2 yang comel . saingan kat situ sengit sgt ! kena la take time 
untuk pilih yang terbaik antara yang terbaik kan ?


kalau dok bebel macam ni sampai bila pun takkan tau sape pemenangnye kann ?
sebelum tu faz nak bagi tau detail2 yang kiteorang ambik kira untuk pilih pemenang .

boleh drop comment
design blog yang comel + tak serabut
menepati syarat2 yang kiteorang nak spt follow + printscreen
link yang terus ke entry contest
blog yang ringan


oke . sekarang faz nak listkan senarai pemenang . 
. . .
. . . drummer please ! . . .
.
.
.







sekarang tiga blog yang dipilih sebagai blog review selama satu minggu :



congrats kepada semua pemenang contest faz kali ni . blog korang memang superb cute ! 
kepada yang tak menang tu , jgn sedihsedih laa . blog korang pon comel ape :) nanti join contest faz lagi eh ?
saayang korang lahh . muah :*




Blogger bella said...

thnkiu for chhosing my blog :D

 
Blogger Sarah Najihah Jaafar said...

E'eh, termenang jugak walupun saguhati.. ThNKS :)

 
Blogger syikin halim said...

apa2 pun tahniah kepada yg menang .
hehe tak sy tak menang , tp enjoy msuk contest nie ... ^^

 

Post a Comment