Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Friday, February 24, 2012 | Add comment [1]




Gotcha ! long time no see rite ? sorry my dear readest . i'll gonna such so busy this month .
harhar . lagak speaking english lah kau faz ! \ sorry for de broken english
hari ni tanak update pasal tutorial or freebies bagai . just nak share dgn korang yang blog kedua faz kini
berubah wajah ! tautau je la kan i memang cepat bosan dgn design yang ada kat blog . such a bad habit rite ?
sebelum ni blog tu kale hitam hijau , then kale pink , and now i've used a big combination of pink , green and yellow . header tu nampak buruk cause i've no idea ! big thanks kepada follower2 blog tu . lama jugak faz tak hupdate tautau dah ada duabelas follower dah . ade jugak yang nak baca blog tu kann ? anyway THANK YOU SO MUCH !



wanna take a look ? click for the link below .




feel free to follow . TQ :D




Blogger arisa nazifa said...

Love the Header <3
Cantik:)

 

Post a Comment