Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Thursday, March 8, 2012 | Add comment [4]




Gotcha my dear chinggu ! dekat dua jam lebih jugak faz dop mengadap lappy nih .
sementara faz free hari ni terasa rinduuu nak main code . godeh sana godeh sini . oke code saya rosak ! godeh lagi godeh lagii . naik jemu pulak dah dengan skin lama nih . decide nak buat skin baru but i've no ideas . HUH . then i google some kinda cute pitca . untuk blog la tu kononnye . harhar ^^ setelah beberapa jam baru la siap skin yang faz guna sekarang ni . tau buruk . tak macam awok awok punyaa kann ?


klik untuk tumbesaran si manja ;)


 Background :
    Untuk background faz still kekalkan background lama . plain je . takde la nampak serabut sgt 
    kann ?

 Navigation :
    Navigation pulak faz letak kat luar body blog . dgn gambar kat atas navigation tu buat side 
    tepi blog tu tak nampak kosong macam tu je . kreatifkann ? * pengsan *


 Header :
    Header adalah part yang paling faz suka untuk skin kali ni . harhar . macam masuk bakul 
    angkat sendiri kann ?
    

skin kali ni adalah first skin yang faz buat sendiri . little help from Han Hanan . susah payah faz buat skin ni then jangan sesuka hati nak bukak page source saya oke ? you respect mine i'll respect yours . THANKS :)



Blogger kyra said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger kyra said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger kyra said...

dear , i nak bgitahu i gne skin u yg petal pitch tu , hope u tak kesah ..

skin u semue cntik2 .

 
Blogger FazeeraKahar said...

@kyra yeah sure . u can use it . btw , thanks darl :)

 

Post a Comment