Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, March 3, 2012 | Add comment [0]



Hello readers ! long time no see rite ? seriously i really miss u guys (:
almaklumlah semenjak dua menjak ni aku memang bizi memanjang . sampai takde masa nak hupdate duaribusaturatustiga post sehari . walaupun aku ni bukanlah seorang GADIS berkerjaya , STILL aku bizi okeh ? sekarang dah pun masuk bulan tiga kann ? bulan yg paling buat aku nervous tak terkata ! haih , seems result SPM 2011 akan keluar 21 haribulan ni . dah boleh countdown dah faz oii -.-




doakan faz dapat result cemerlang eh ? borang UPU pun belum isi lagi . hari tu konon la beriya nak isi , tup tap tup tap time nak pilih aliran . . . mak aih ! tak terpilih nyah . automatik guwa terus fening dok pikir aliran apa yg boleh aku bawak . tu belum lagi senarai universiti . somebody can help me PLEASE ? T.T 




sekarang pulak sibuk dengan lesen . fyi , aku dah berjaya dapatkan lesen L . hahah gila GEMPAKK ! tinggal lagi 6 jam sebelum QTI . then kalau lulus aku dah boleh test JPJ dahh . hebatkan aku ? harhar sila muntah kacang sekarang :P dok bebel fasal lesen ni aku nak share jugak pengalaman aku drive kat bandar . setakat ni aku baru drive kat jalan A and B . jalan C pulak sepatutnya dah lalu semalam , biasa la aku kenn ?kalau dah drive kereta tu tak hengat dunia ! terlajak sudahh . mahap cikgu :) heheh . first time aku drive kat bandar dgn cikgu Zainudin . err memang TEGAS orangnya sesuai sgt la dgn misai tebal dia tuu . cara dia ajar pulak lebih kepada cara phsyco . hati keras guwa ni berjaya dia tunjal macam tu je . balik rumah nangis puaspuas kat toilet . \ tu memang stail aku oke -.- / esoknya aku drive kat bandar dgn cikgu Ali pulak . gila cool la cikgu ni . korang pun tautau je la kat bandar kann ? banyak GILA traffic light . then aku memang selalu dijadikan mangsa buli kat atas jalan tu . boleh kata setiap kali lampu merah je mesti aku depan sekali . bengang betol la kann . then setiap kali nak mulakan jalan je kereta tu cari pasal pulak dgn aku . \ cehh ! salahkan kereta pulak dahh / sampai la satu mase tu kereta tu terus mati . kereta belakang pulak dah hon . seriously guwa NERVOUS time tu ! tak payah la nak hon bagai ! huwaaaa T.T then semalam aku drive dgn cikgu Hamim . cool , sporting tapi dalam cool cool dia pun ada masa dia tegas jugak . selalu kejutkan aku time aku berangan masa tengah drive . he call me as KAKAK . i loike :) \ harap cikgucikgu yg aku sebut ni tak baca entry aku ni . keep it as secret oke ? /

penat aku dok membebel sampai lupa nak tunjuk lesen aku kat korang kann ? harhar . series muka guwa BURUK gilaa ! ni semua salah kakak kedai gambar tuu . mencikk !!



dahdah . cukup ! tak mau la tenung lamalama . malu la muka guwa hodoh gituuu :(


p/s : besok bangun pagi nak belajar memandu lagii . penat -.-




Labels:


Post a Comment