Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Friday, April 27, 2012 | Add comment [2]



Alhamdulillah dapat jugak faz update blog ni . since lama jugak la faz mendiamkan diri daripada menghupdate mana2 social acc diwujudkan terutama blog ni , rasa rindu membuak-buak . sape kata tak rindu blog ? sape kata tak rindu nak menaip karya mencarut kat blog ni ? sape kata tak rindu nak bw kat blog korang ? sape kata tak rindu nak baca entry2 hebat korang ? sape kata tak rindu nak baca blog si comel Yuyu ? sape kata tak rindu nak terjah segmen2 abg Ben ? sape kata tak rindu nak baca diary kak Lyssa ? sape kata . . . . . * ceitt ! dari td sape kata tak habis2 . sudah lahh (!) *

ada jugak blogger yang tye knp faz dah tak selalu update blog ni . sorry sebab sekarang faz dah keje . sejak tu jugak la faz memang tak sentuh langsung blog ni . bangun pagi , breakfst , mandi , then dalam kol 9lebih gitu dah kena g keje . balik pulak kol 10lebih . malam tau . MALAM (!) diri sendiri pun dah macam tak terurus . SERABUT . SERABAI . SAKAI . semua ada . pakej lengkap . 3 in 1 . hewhew . mula lah tu mencarutt -.-

oh . lupa nak bagitau . hari ni adalah hari offday faz tau . dapat off hari JUMAAT . oke la tu kann ? kalau dah offday tu seminggu sekali macam2 nak buatnye . bangun lambat tu rutin WAJIB time offday k ? jangan tanye kenapa tau (!) 

dua hari lepas dah check matrik . mungkin rezeki faz bukan kat situ kott . sedih jugakk :(


then faz check pulak kot2 tersenarai utk tawaran ke form 6 . acc tak berapa bminat sgt nak masuk form 6 ni . kalau boleh taknak la terlibat dgn sekolah lagi . thets why faz tak minat form 6 ni . kalau form 6 ni macam u maybe faz berminat kott . memilih pulak :/ CHOII 


sekolah tu memang dekat sgt dah dgn rumah . jurusan yg ditawarkan pulak - Kemanusiaan . what the food ? still tunggu result upu lagi . harap sgt dapat . InsyaAllah kalau ada rezeki . 




Blogger nabila nice said...

ohh,macamtu. rindu fazz

 
Blogger Sya Syazana said...

insyaAllah dapat ;D

 

Post a Comment