Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, May 20, 2012 | Add comment [6]



Holla bebeh !
Lately i'm busy trying to change the skin again and again . such like a habit rite ? but i'll try to use this skin as long as i can . skin yang lama tu nampak sangat childish . macam tak kena dengan umur kann kann ? perasan muda letteww . listen ! listen ! listen ! i'll going eighteen this year . mama ! mama ! dah boleh KAWENN ! hewhew . cepat betol masa berlalu kann . rasa macam baru semalam je menangis taknak masuk darjah satu * ehh ! ape kena mengena ? blurrringg ~ -_-

takpe . kite tinggalkan cerita umur tadi tu sekejapp . sambung pada post akan datang . hekhek .
tengokk ! mukaddimah je dah selit2 unsur lewehan . * what the words sehh ? :/
hah ! sambung lagi . err . acc entry kali ni cuma nak luahkan rase keletihan , kepenatan , kelesuan akibat sehari suntuk twentifor hours mengadap laptop semata2 nak tukar kulit blog ni . err . tukar kulit ? skin kann . hahah betollah tuuu :)
setinggi2 penghargaan buat my daddy cause sabar je tengok faz ngadap laptop ni sehari suntuk . sorry jugak sbb mungkin bil eletrik bulan ni tinggi sikitt . heee . sikit je . sabar sabar :3

* kan saya dah cakap . saya memang suka meleweh . HUH (!)

skin kali ni faz guna idea daripada Leen . dicetak rompakkan dgn hasil tangan sendiri . hewhew . i'm done with my credit section . please take a look . oh btw , ada sape2 nak coding skin faz yang lame ke ? kalau ada yang berminat nanti faz reblog code tu kat blogskin . drop your comment oke ? thankie :D


* my old skin // kulit lama 


* new skin // kulit BARU :)



Blogger afee ali said...

ni gune cLassic template ye? cantik :)

 
Blogger ♥ layla naziera ♥ said...

auwwww ! nak code for skin yang lame bole ! suke la skin lama faz :)

 
Blogger nabila nice said...

nak yg lame c: haha.

 
Blogger Georgia Sarra said...

nak code blogskin yg lame boleh?

 
Blogger Fatin Nabila said...

wahh, cantik jugak yang lama tuh. nak code dia boleh ? :)

 
Blogger ★ pencinta tiang said...

Nak basecode yg lme, please. :D

 

Post a Comment