Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Wednesday, May 16, 2012 | Add comment [1]



Hye peep ! Assalamualaikum . Dah lame tak update . dah lame tak share cite karut kat korang . tau korang pun malas dah nak dengar cite karut tuu . tau korang jgk malas nak dgr sesi mencarut sbg mukaddimah kat stiap post blog ni kann . takpe . faz faham . * touching sekejapp :(

hahah . oke . sekarang nak cite new life as student form6 . WHAT ? * surprise kan ? saya masuk sekolah lagii . HUH ! but starting from now faz dah mula redha . mungkin ada hikmah Allah bg bnda ni kat faz . mungkin sbg balasan jugak kott sbb faz tak series mse fom5 dulu kala . ecehh ! bila ustazah FAZEERA mula berbicara ~

As student kat fom6 tu macam biase la ade sambutan hari guru jugak kann ? hope tahun lepas thun last faz sambut hari guru kat sekolah . HARAP MAAF . dukacita dimaklumkan bahawa itu semua dusta belaka . buktinya ? faz still sambut hari guru tu tahun . yang beza cuma member dgn sekolah je . * tetibe rase rindu kat cikgu2 SMK BANDAR TENGGARA 2 :(


* kenangan sambutan hari guru 2011 ;)


Khas buat semua guru terutama kepada guru2 SK (F) PENGGELI TIMUR dan juga guru2 SMK BANDAR TENGGARA 2 :

Terima kasih guru , yang mengajarku dulu , membawa ke ladang2 ilmu , dengan sabar tak kenal erti jemu .
Terima kasih guru budiman , yg merungkai erti kehidupan , menanam benih2 kemanusiaan , memadam puntung2 kesombongan .
Terima kasih guru tercinta , menyahut cabaran semangat perkasa , memperkukuh iltizam membina bangsa , gelanggang pendidikan diri diperhamba , modal insan dijana dipelihara , melahirkan pemimpin memacu negara .


Akhir kata , SELAMAT HARI GURU . Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara :)



Blogger Lieyna Rosli said...

Untuk cikgu SMKBT 1 xde ker ??

 

Post a Comment