Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Wednesday, June 27, 2012 | Add comment [0]


Hello guyss ! and i am back ! yeehaa :D
Lately faz sekarang sibuk membusy kan diri nak usha balik my study time . Acc utk sesiapa yang belum tahu lagi malas nak ambik tahu tu , meh sini faz habaq kat korang bahawasanya beta kini kembali bergelar pelajar sekolah ye . diulangi sekali lagi . beta adalah seorang student pra-U yang masih berada di SEKOLAH . *kini aku sudah belajar utk redha -.- 
so untuk sesiapa yang datang berkunjung ke blog ni faz ucap terima kasih banyak2 sebab sudi masuk blog buruk lagi berhabuk ni . please take note terutama kpd cik anon yang sudi lontarkan 'AYAT2 MANIS' kat cbox faz tu ye . terima kasihh .

Sebelum tu , faz nak mintak maaf kalau2 ada blogger luar sana yang mungkin requests something kat faz tak kira la tutorial or freebies since lepas ni faz akan jarang mengupdate blog ni cause i will go through for STP this year . so faz takkan ada banyak masa free macam dulu-dulu kala . but kalau ada masa faz akan update tuto or freebies yang korang request oke . since form 6 sekarang dah guna sistem semester , korang doakan faz capai target 3.0 ke atas for my first exam hujung tahun ni ye :)

CHOPP ! faz dah tak meleweh macam selalu kann . saya dah matang . hee ~

Sebenarnya banyak lagi cerita yang faz nak share dgn korang semua . acc dalam kelas faz dilantik sbg penolong ketua kelas . ada button and disebabkan button tu boleh dibuka maka button tu selalu terrTINGGAL kat rumah . sadis bunyinya kannn ? Oke . minggu depan pulak full time dgn sukan . ish entah pape lah . ingatkan dah tak terlibat dgn benda2 ni smua . lupa . saya kan budak sekolah lagii . kena la libatkan diri ye takk ? 

Nah . sebelum tutup post saje je nak tempelkan muka ni . jangan marah . tutup mata kalau tak sanggup nak tengok -.-



p/s : go PORTUGAL go ! boyfie sy player team tu . CR , ILOVEUSOMUCH :*



Post a Comment