Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Wednesday, July 18, 2012 | Add comment [1]




Holla peeps ! hey pretty hey handsome :D
Miss u damn much lahh . finally dapat jugak curi masa utk mengupdate blog ni . maklumlah sekarang ni sangat susah nak cari freetime freecall freerest macam zaman dahulu kala . rindu nak mengadap lappy lelama . sebenarnya banyak GILAAA cerita yg faz nak share dgn korang tapi . . . 

         " MASA SANGAT KUAT JEALES DENGAN AKU . MENCIKSS >.< "



tapi hari ni berjaya curi masa sikitt . nak share crita bout yesterday . ecehh . HAHA (!)
acc semalam birthday my dad . genap 49 tahun dah dia tapi selalu berlagak kononnya still muda . KONONNYA . tapi faz mengaku dia keep young walaupun sebenarnya umur dah dekat 50an dahh . 



* hug kiss for my birthday BOY . hee ;D *





* muka beriya macam aku pulak yg sambut birthday . hewhew -.- *


Cukupp2 . thats all from me . TQ . HAHA (!)



p/s : ayam tu sangat pedas . sampai hati mereka2 yang create resepi tu kan . sakit perut dibuatnya >.<




Labels:


Blogger Cahaya Tralala said...

Mahu purse,kek printed bookmark,rm20 craft pilihan sendiri dan produk catalyst
Jom join contest nie..mudah sahaja…
Contest sempena ramadhan..
http://f4chumel.blogspot.com/2012/07/contest-brapa-harga-nasi-berlauk-ni-kak.html

 

Post a Comment