Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, July 14, 2012 | Add comment [0]



Oh Goodness ! terkecurrr sementara tengok stroberi2 tuu . mama please belikan i stroberi tuu . nak jugak nak jugak . konon ngidam . muahaha . err . lari tajuk sekejapp (-_-")

perasan apa2 perubahan pada blog ni ? haa . cik anon kat belakang tabir tuu . meh komen sikit pasal blog faz yang berwajah , berkulit dan berbaju baru ni . hahah . selalu sangat tukar jadi hobi pulak dahh . oke sekarang i admit yang i memang tak boleh lari dari sifat kebudak-budakan . trying hard to be matured but i cant . tengok je la blog baru ni . back to normal kan . i mean it looked childish dan sangat tak kena dgn umur yang semakin hari semakin mudaaaa . waaawaaa -_-

satu je yang still the same and takkan berubah . blog ni still kekalkan elemen2 pink kebudak-budakan tuu . oh sungguh tak matang . bila la kau nak matured sikit wahai cik Fazeera . PLEASE . dah boleh kawen dah ponn . * sudah ~ gatal dia dah mai * harhar .

oke . bout my life sekarang sangat sibuk dengan kerja SEKOLAH yang menggunung bagai everest tingginya tu . nak aje aku panggil doraemon tolong aku buat semua homework tuu . tapi nobita tak bagi . so i terpaksa akur . CISS ! mula da aku ni meleweh lagii . mencikksss (!)

p/s : sedang sibuk dok hafal teks utk exam MUET . oh my english T.T





Labels:


Post a Comment