Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, August 18, 2012 | Add comment [0]



Gotcha my dear readers ! 
Dalam tak sedar hari ni adalah hari terakhir kita dalam bulan Ramadhan mulia . tetiba rasa sayu je . mungkinkah kita akan berpeluang berjumpa semula Ramadhan pada tahun akan datang ? TUHAN MAHA MENGETAHUI SEGALANYA . and starting esok bermula lah shift kerja untuk segala syaitan yang telah dicutikan selama sebulan lamanya . err . lama ke ? rasa sekejap je bagi orang macam aku ni . harhar . oh lupa ! esok jugak bermulalah rutin harian aku sebagai pemakan tegar . bangun pagi , MAKAN . tengahari , MAKAN . petang , MAKAN . malam , MAKAN . erghh ! raya ni naik balik la berat badan aku . oh lupa lagi ! puasa ni berat i turun 2 kilo youu alls . HAA ! sila cemburu :D

. . . . . . . . . 


oke . macam biasa lah kan . sehari sebelum raya memang semua nak dikemasnya . dari luar rumah ke dalam . dari dalam ke luar . tu la kerja aku . sampai bawah katil pun nak dikemasnya . MOTIF ? macam la raya orang nak tengok sampai ke bawah katil bagai . err . takpe . aku akur . mungkin ni takdir aku -_-



P/S : sesungguhnya aku masih layak menerima duit raya . YEEHAAA (!)



Post a Comment