Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Wednesday, September 12, 2012 | Add comment [0]


Hello readers ! since lama jugak faz tak update blog ni rite ? hmphh . quite busy mengalahkan PM . acc ni pun curi2 bukak sebab rindu gila BOLEHH ? hahah . sejak menceburi form 6 or pre-university ni macam2 yang faz dah lalui . suka duka 6 BAWAH BAIDURI . kelass gituuu . ekekeke .

and since faz dah update ni . nak jugak la buat pengumuman dimana minggu depan adalah minggu trial dalaman . ala trial peringkat sekolah la . nama nak gah . haha . fyi , ni adalah first test utk semua pelajar tingkatan enam bawah . haa . time ni la kita tau langit tu tinggi ke rendah walaupun sendiri mau ingat yang langit tu dah memang tinggi pun . gertak je bagi takut sikit . haha . 

dah2 . tokmo carut lama2 . tokmo bebel lama2 . ada masa faz update lagi kehh . doakan faz utk exam minggu depan ni . paling takut paper pengajian am . HUH ! undang2 n perlembagaan bagai . banyak gila kenapa ? pening nak hafal . any tips ? please share . takut gila ni . wuwuwu ~


p/s : wish me luck . love you alls . mmuachh :*

Labels:


Post a Comment