Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Friday, November 2, 2012 | Add comment [0]


Hello peeps ! 
Lama jugak faz tak update blog ni kann ? SORRY oke . nak bukak ni pun terkejar2 masa . terpaksa curi masa utk update sekejap . entry kali ni pendek je . tak panjang mane punn . acc , final exam dah dekat . minggu depan baii . orang kata , sebelum nak exam ni , bersihkan n sucikan segala2 nya . then sebab tu jugak la wujudnya entry kali ni . 


CALON STPM MODULAR 2012

- Nama Calon : Fazeera Nur Fatin binti Kahar
- No. I/C : 940611-01-****
- Lokasi Pertempuran : Dewan Peperiksaan SMKBT
- Tarikh Pertempuran : 5-8 November 2012

Adalah diakui bahawa maklumat diatas adalah benar belaka . Dengan ini , saya , Fazeera Kahar , ingin memohon maaf kepada seluruh warga blogger dan follower blog ini seandainya ada tingkah laku , komen , status mahupun entry yang mungkin mengguris hati . Mohon dihalalkan segalanya . Doakan agar kami dipermudahkan segala urusan dan dikabulkan segala hajat terutama kejayaan yang cukup cemerlang dalam peperiksaaan kali ini . 

sekian , Assalamualaikum ..



Labels:


Post a Comment