Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Friday, December 7, 2012 | Add comment [1]


Assalamualaikum . Hye alls . Wehee . faz update lagi . 
Acc , faz takde niat pun nk post entry bagai malam2 ni . mood xde . ke laut agaknya . tapi ku gagahkan jua diri ini untuk login blog ni . ade la dua tiga comment drp para readers blog ni . dah banyak kali pun dapat comment sebegini rupa . . .

klik untuk tumbesaran si manja ;)

Haa . korang maksudkan yang ni kann ?
Erm , acc faz pun tak tau nak buat mcm mne sbb laman site iron.dj tu dah buang direct link . sebelum ni mmg ada . SWEAR . haha . faz sdiri pun tak guna dahh mp3 jenis tu kat blog ni . Untuk sesiapa yang nak guna mp3 jenis ni faz mintk maaf . faz tak tau nak tolong macam mana . mungkin korang boleh cari kat blog lain kot . tapi as i know laman site tu memang xde direct link dah . maaf sangat ye . 
p/s : any request boleh bgtw faz . insyaAllah faz tolong :)

Blogger Aina Annysa said...

awak2! awak ditag :D
http://nysalaptopdankeyboard.blogspot.com/2012/12/minas-giveaway.html

 

Post a Comment