Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Tuesday, December 4, 2012 | Add comment [0]


Gotcha ! Hee . since lama jugak faz tak jenguk blog ni , terasa nak tukarkan 'baju' .
Taraaaa ! untuk design kali ni faz gabungkan soft blue dengan soft pink pulak . tetiba rasa minat dengan gabungan dua colour ni . such a cute match . am i rite ? *cough*
Oh ! ape kena dengan title entry kali ni ? Testing untuk ape ehh ?
Laa . gimik je tu jemah oii . lama tak bagi gimik . Actually this is the first time family faz buat and bakar satay . HOME MADE . takde la berjaya mane pun first test ni . tak cukup perap kot . tak berapa rasa betapa nikmatnya satay tu sebenarnya . 


first step


mai bakar :)

steak pulak dahh ^^

satay dan kuah kacangnya . HAHA !


Cukup2 . Ni entry bergambar kiteorg pulakk ;D


err . sakai -.-

show me PEACE ^^

p/s : that's all . thanks :)



Labels: ,


Post a Comment