Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, December 16, 2012 | Add comment [0]


Assalamualaikum . 
FUHH ! Title kau macam grand gituu . ahaa . takde la se-grand Anugerah Skrin . Tak jugak grand macam Anugerah Bintang Fofular . tapi kami grand dengan cara kami . Dewan Permata SMK Bandar Tenggara tu bukan sekadar dewan lagi dahh . GRAND PERMATA HOTEL jadinya . haa . kelas kau jahh :D

Suka duka , penat lelah , tangis tawa yang kiteorang lalui bersama seminggu sebelum hari kejadian tu akhirnya berakhir jua . Kiteorang as lower six pulun habis tenaga utk semua persiapan untuk majlis tu . Me ? ahaha . sedia berkhidmat sebagai exco buletin & dokumentasi . tugas ? mengadap laptop 24 jam demi menyiapkan lima buah montaj untuk ditayangkan masa hari kejadian . LIMA ? tak jemu pulak mata aku dok ngadap muka yang sama je . tu belum cerita reject lagi . haihh . dekat empat kali jugak montaj tu kne reject . tapi takpe . akhirnya aku sedar yang semua tu mengajar aku untuk menghasilkan yang terbaik . Masa majlis tu kalut jugak aku dibuatnya . maklumlah sebelum ni tak pernah pun buat benda2 ni . tau tengok je . sekarang ? baru tau susah senang buat montaj tu . kepada cikgu Hafilah dan cikgu Zahiah , terima kasih atas segala tunjuk ajar cikgu . tak lupa jugak kpd budak upper six yang tolong aku setting balik montaj kiteorang dua hari sebelum majlis tu , Meon . Farhani ? Thanks sebab kau memudahkan kerja aku . and thanks a lot kpd semua lahh yang bg kerjasama yg paling superb kt aku . 

Buat semua senior kiteorang , maaf andainya ade kekurangan dalam majlis yang kiteorang buat ni . kiteorang masih dalam proses belajar . InsyaAllah , kita akan berjumpa lagi . We will MISS all of YOU :(


FazeeraKahar bersama montajnya . HAHA


our stage :)


food stall . ada empat kesemuanya .

Senior 6A Baiduri

Senior 6A Delima

Senior 6A Intan

Senior 6A Mutiara



p/s : King and Quen tahun ni memang BEST !


Labels:


Post a Comment