Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Tuesday, January 1, 2013 | Add comment [0]



Assalamualaikum semua ! since now dah pun masuk tahun baru , i wanna wish a very HAPPY NEW YEAR to my dear readers . 2012 dah pun melabuhkan tirainya dan kini , bermulalah buku baru bagi tahun 2013 . oh my , i'll got nine-teen on this year . dah besar rasanya tapi sampai sekarang masih gagal tinggalkan semua sikap keanak-anakan tu . mengada betul ! i wish i can be more matured this year . haha *cough*

Oh ya ! dah masuk tahun baru ni , for surely korang mesti akan ada azam baru kan ? this year i wannna bla , bla and bla . haha . if ada azam tahun lepas yang tak tertunai lagi tu , it oke . try harder to make it as reality . don't you think so ?

Gosh . tahun baru ni 2013 ni banyak pulak azam aku . nak tu laa , nak ini laa . demand sungguh . and since i dah post entry ni , nak cakap sikit la bahawasanya bermula daripada tarikh ini , 1 Januari 2013 , faz akan jarang mengupdate blog . why ? cause tahun ni dah masuk sem 2 kau . then sem 3 pulak , on June . mati la nakk . konon nak jadi one of the hiatus la tuu . * i think ni boleh jadi azam tahun baru jugak rite ? -.- *

thats all for now , see yaa . 





p/s : oh ya , this gorgeous picture credit to Apple . Thanks for reading :D




Post a Comment