Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Tuesday, February 12, 2013 | Add comment [4]



Assalamualaikum dan selamat malam semua :D
oke kali ni faz nak join satu lagi giveaway . guess what ? GA kali ni adalah GA kedua daripada owner . 
CATS FIGHT GIVEAWAY by INA a.k.a MISS SPECTACLES
and faz di-invite oleh owner giveaway ni sendiri . Thanks a lot . oh ya ! klik banner super awesome ni untuk join sekali keyy . allright ! semua syarat dah dipenuhi . sekarang nak tunjuk sikit kucing yang faz paling sayang now and forever . ecehh . *maluu*


ouchh ! silau kena flash . hikhik



okay . kucing hitam busukk ni faz bela since 2010 and rasanya start bela dia masa thaipusam i think . x ingat sangat laa . kira je la sekarang ni umur dia dah berapa . oh ya , BOBOY nama diberi . hee . tak ingat la dah berapa banyak BOBOY yang faz dah bela . smua kucing yg faz pernah bela , semua BOBOY . mungkin dia ni BOBOY yang ke-kot . *err 10 kan tuu ? -.-*

i think nothing special bout this cat but i really love it . cukup terkenal sbg gangster rumah teres . hakhak . mana2 kucing yg lalu je pasti dihambat . digeruni lah tu kononnya . padahal bukankah tuan dia sendiri dah ajar . berkawan biar seribu , bermusuh biar satu . ehh ? haha . ni tak , smua nk buat musuh . patut la xde betina yg berani dekat . nk membujang sampai tua ke ? :/

Mangsa tag :
http://schaqierra.blogspot.com/
http://www.miminasir.my/


Done . harap2 ada rezeki menang :)




Blogger Hanim Irsyad said...

kucing comel!

 
Blogger FazeeraKahar said...

@Hanim Irsyad : ehh ? hee terima kasih :)

 
Blogger Naz Ieqa said...

jalan2 sini..
#9.http://nazwww.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

 
Blogger Nik Ainaa said...

datang ronda-ronda dan follow peserta CATS FIGHT GIVEAWAY . Hope semua syarat ditepati dengan jujur and good luck! :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-cats-fight-giveaway.html

 

Post a Comment