Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Thursday, February 14, 2013 | Add comment [0]



Assalamualaikum . . .
Hello earthlings . acc hari ni faz tergerak nak bukak link MPM . saje nak tengok tarikh sebenar exam speaking for muet 2013 . ni yang faz jumpa . wanna crying . huaa T.T


4 HARI LAGI ?

lepas tu terus cek tarikh sebenar kat calendar . kalau nak diikutkan countdown tu , 18 or 19 Feb , hari isnin ni . tak puas hati , nak jugak cari jadual sebenar exam tu . lastly , i've found this -.-

klik untuk tumbesaran melampau :3


ouhh ! rasa macam nak pengsan . sangat takut bila terfikir saat2 nak exam tuu . macam mana la rasanya kan ? speaking depan orang besar yang kita tak kenal . setakat depan sir , aku boleh gelak2 lagi . any tips ? takuutt -.-


p/s : do pray for me yaa . TQ :(





Post a Comment