Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Monday, February 11, 2013 | Add comment [10]


Assalamualaikum semua . . .
Lama rasanya tak jenguk blog ni . Lama jugak tak bw kat blog korang kan ?
so sorry . faz tak banyak masa sekarang . since dah masuk sem 2 , faz dapat rasakan yang masa untuk diri sendiri pun kekadang tak cukup . banyak sangat kerja yang nak disiapkan . blum cerita pasal PBS and homewerk yang menggunung tuu . wanna crying . huaaa T.T

result ? oh ! tolong jangan open table pasal tu . dengar2 hujung bulan dua ni kluar result tuu . erghh . HORROR !

and post kali ni bukan berpucuk pangkal daripada PBS , homewerk or HORROR result tuu . kali ni nak mintak pendapat korang pasal my new design . nak kata new skin tak jugak . so lebih afdhal as new design sebab faz cuma nak tukar sikit angin je . 

 Header : kali ni faz ubah sikit header tu . dulu pakai doodle boy + girl , tapi kali ni letak simple girl doodle     + owl2 yang comel . suka tengok owl tu gerak2 . hee :D


header lama . rindu pulak . wuuu ~

ni pulak header baru . aww ^^


 Warna / background : kali ni faz cuba guna warna yang agak berbeza daripada apa yang korang selalu nampak dalam blog ni . transformation from pink to soft brown . 

TARAAA !!



p/s : comment sikit bout my new design ni . pleasee ^^




Blogger NurShabrina said...

Cantikk ! Cemburu tengok !

 
Blogger FairyOfMyLove said...

cantiklah ..huhu jeleznya..
mcm mana nak buat tab menu mcm tue?
tuto please

 
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Comel !

 
Blogger FazeeraKahar said...

@NurShabrina : Hee thanks :D

 
Blogger FazeeraKahar said...

@FairyOfMyLove : TQ . insyaAllah . nanti faz cuba buat tuto k :)

 
Blogger FazeeraKahar said...

@♥ Lia Abdillah ♥ : terima kasih daun keladi . tapi rasa macam rindu balik kat blog warna pink . Huu T.T

 
Blogger Mahidah Mahali said...

Omeyynyee header dia.Aww,jelly :3

 
Blogger FazeeraKahar said...

@Mahidah Mahali : hee thanks a lot ^^

 
Blogger noor liyana said...

makin cantik blog nie..:-)

 
Blogger FazeeraKahar said...

@noor liyana : yeke ? btw , thanks :D

 

Post a Comment