Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Monday, March 25, 2013 | Add comment [4]


Assalamualaikum . . .
Hello readers . lama rasanya faz tak buat comeback kan ? kan ? almaklumlah . semenjak dua menjak tiga menjak ni terlampau sibuk mengalahkan pm . so , sempena cuti sekolah ni laa faz dpt luangkan masa sikit utk blog kuduss ni . news feed pun dah turun sebab lama sgt tak update T.T

result sem 1 dah keluar and hasilnya tak berapa memuaskan . nampaknya meriah la sem 3 nanti cause faz dah buat keputusan nak repeat paper . usaha kena lebih kali ni . InsyaAllah , kejayaan dalam tangan . thanks for all my friends and my parents for de support . tak lupa jugakk thanks buat si jantung hati . dia yang bnyk bagi kekuatan kt faz . i love u so much dearr >.<




Oh ya ! macam dah tersasar jauh drpd title kan ? muehehe . sorry . intro memang lebar cenggituuu . macam tak biasa . HEE . for the comeback kali ni tangan tetibe gatal benoo nak tukar skin . eh , faz tak tukar almost the skin . just ubah sikit2 je . tukar header , main colour and ada foooooooter . ecehh . bajet comel lettew . hikhik ^^

HAIYAKKK ! 

click for enlarge :D


p/s : blog dah kembali kpd pink ! yeehaaa . rinduuu :)





Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Comella header tu!! >,<

 
Blogger EIQA said...

Awesome sangat ! =)

 
Blogger FazeeraKahar said...

@ ♥ Lia Abdillah ♥ : thanks :D

@ EIQA : hee TQ ya ^^

 
Blogger Syafiq Muhammad said...

hai , awak di tag nama #fazeera kahar jom sertai g.a besar-besaran by o.s.m http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging.html . hadiah berbaloi-baloi cepat review hadiah jugak .jom sertai .

 

Post a Comment