Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Friday, May 3, 2013 | Add comment [5]

Bismillahirrahmanirrahim :)
hari ni , dengan sukacitanya faz nak join satu GA ni . di-invite oleh pemilik GA sendiri , and hadiah nampak menarik tertarik and superb habis . lai lai , jom memeriahkan suasana . GA kali ni siap ada rahsia untuk menang lagi tau . nak menang ? jom join . promote ni promote . haa ^^


     


nak join ? klik je mane2 banner kat atas ni . acc banner yang owl biru-biru tu original banner from the owner and pink sweet kononnya tu faz yang createkan . haha . saje je . tak kisah pun nak klik yang mana . backlink kat GA yang sama jugakk . jangan risau . HEE 

Oh ya , faz dah pun like kesemua link facebook / twitter macam yang owner minta . jangan risau , faz dah penuhi semua syarat tu . bukan susah pun . cuma faz tak berapa pasti tentang "sila beri komen (untuk kepastian)" tu . faz printscreen la sebagai bukti . boleh dakk ? 




SYARAT-SYARAT 
 follow blog ni ok ( wajib )
 like fanpage , follow facebook , follow twitter atas ni ( wajib )
   like fanpage dan sila beri komen ( untuk kepastian )
 buat entri ringkas mengenai 1st biggest gieaway by osm serta tepek / tampal / paste / copy banner di atas 
   dan backlink-kan dekat entry ini ( wajib )
 tag 4 orang rakan ( wajib )
 tinggalkan link entry di petak komen ( wajib )
  

MANGSA TAG


GA senang tersangat lah menarik
Like dan follow itu syaratnya
Hadiah pula konfem tertarik
Harap-harap saya pemenangnya



Blogger muhammad syafiq said...

ASSALAMUALAIKUM , pastikan semua syarat dipatuhi dari like , follow dan semua . ia akan di check . jika gagal berbuat demikian penyertaan terbatal . wah ayat . haha . ping banyak2 k . this is serious talking and one more pastikan yang di-tag tu tahu dan belum di tag atau belum menyertai , jangan main tag je ok . thanks . peace .--->http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/ . tag lagi banyak besar kemungkinan boleh menang yaww .

 
Blogger iu-hazirah said...

dari segmen yang sama
good luck
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

 
Blogger Budu Bilis said...

Assalamualaikum. SIngah dari GA yang sama^^. Jom singgah blog sy =)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

 
Blogger muslimah sejati said...

salam ukhwah , selamat pagi :) dari GA yang sama :) good luck :D
http://awekbananana.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

 
Blogger Halimaton Saadiah said...

dari GA yang sama...
http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

jom join...
https://www.facebook.com/angah.humaira/posts/381239558664237

 

Post a Comment