Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, June 16, 2013 | Add comment [0]



Assalamualaikum 

Ya ALLAH . dah lama sangat cari masa untuk belog ni . sekaghang ni susah benau nak curi cari masa menghapdate . kononnya planning nak hupdate belog atlest seminggu sekali tapi, asal nak hupdate je , kerje eden bersepah sepah, siang memanjan dengan macam2 kerje . malam terbongkang bak tak reti nak sembahyang isyak dulu . niat nak berbelog terkubur macam tu jaa . belum pekena pbs lagi nihh . MASYAALLAH . . .

haa . ni hangpa nak ceghita . alkisah pada tanggal 15 Julai 2013 , plan punya plan kiteorg satu kelas , eh takde la semua join sekali . kekangan daripada mak bapak . biasa lah tuu . nak pelik apanyaaa . haa , plan pg Tanjung Balau . saje berjimba sebelum hari bizi kian mendatang . bile lagi nak spent time cenggini kann ? 

kononnya plan kumpul pukul 7 lebih dengan harapan pukul 8 tu dah buleh gerak . hamboii , jenuh mak tunggu nak . dekat pukul 9 baru gerak . baik hangpa tarik bantal tiduk dulu , berbaloi jugakk . aiehh , malas den nak ceghita ungkit kisah silam tuu . harhar

makanan kat sana memang osemmm habih la gua cakap kau ! spagethi buatan tangan adam memang superb . gua tambah berkali-kali-kali . BBQ + otak2 + hotdog awesome . ehh ? hangpa tak merase pun hotdog tuu . sadis T.T

sekali dah turun tak nak naik kau . semua dok menepek sunblok kat muka . tak cukup kat muka , satu badan dok lumur sunblok tu macam la cahaya matahari tu tembus baju kauu . takpe , kasi luak sikit sunblok tu . haha . hari senin , bila cikgu dok menanya kenapa muka korang legam semacam jek ni ? haa , yang belakang tu . ape pasal muka sunburn ?
" KITEORANG ADA LATIHAN SUKAN CIKGUUU *muka comel* "

haha . relevan kan alasan kiteorang ?? sebelum balik tu singgah jeti kononnya nak begambau kenang-kenangan . suweet kan ? btolak balik dah petang jugakk . singgah makan kat kota jaya akibat kebulok padahal tak sedo diri kat bonnet kereta tu belambak makanan tak habih . kalau la bagi makan monyet dapat pahala jugak kann ? 

layan gambau pulak lahh . gudnite *ehh ?*



















i really miss this moment :)

Post a Comment