Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Tuesday, August 6, 2013 | Add comment [2]


Assalamualaikum 

Selamat Hari Raya ! *muka comel
hikhik . . .

Tinggal DUA hari lagi jek kitaa bakal menyambut hari raya kan ? kan ? sekarang dah boleh dah eksaited lelebih bak umur kau tu baru jejak sembilan tahun . tak sedoo umur dah sembilan belas tahun . wajarlah lagi utk dapat duit raya ehh ? hee ^^

waaa ! lusa dah raya wehh . tak sabar nak kinja-kinja iron lapambelas kale baju raya , hidang seratus satu kuih raya atas mejaa . ketupat tu siap potong dah tinggal tunggu nak masuk mulut jaa . rendang ? ohh lupa . kemain sedap sampai empat lima kali tambahnya . 

tahun ni sambutan sepoloh hari sebelum raya tak berapa nak meriah sangatt . disebabkan umur dah meningkat muda , malu pulak nak join adik-adik kecik depan tepi belakang rumah dok main bakar-bakar bunga api . sebelum ni meriah la jugak sebab kaum keluarga sejagat dok bakar-bakar mercun tak kira la besau macam mane pun mercun tu sampaikan mercun bawang yang baling-baling tu pun nak dibakar jugakk . harhar . tapi tahun ni ? hambar . jangan lupa vote gua bia boleh menang award 'Hari Raya Paling Hambar Tahun 2013' -.- 

tapi . . .

hambarnya hari raya tu boleh rechange balik bila gua dapat duit raya . Ohh DUIT RAYA ? sempurna la hari raya gua bila capai target ringgit malaysia yang sepatutnya gua dapat time-time raya nihh . so kepada pakcik , makcik , kaum kerabat , sedara mara , insan tercintaaa . tolong la meriahkan hari raya gua dengan duit-duit raya yang besar-besar angkanya . bukan nak demand , hehe . sekadar merealisasikan impian . tak gitu ? 

oh yaa . mane la tau ade yang nak menyumbang sekali . boleh jaa . dialu-alukan untuk menyumbangkan duit raya sekurang-kurangnya dua angka ke :

Nama : FazeeraKahar
Acount number : 080820131200-19
Bank : Bank Negara Malaysia 

Terima kasih daun keladi . Lain kali bagi lagi . hewhew :D

Sebelum gua undur diri . ecehh . nanti korang rinduu pulak dengan gua kan ? almaklum start je raya nanti komfem susah nak update cenggini panjang punya entry . so , faz . hehe , tak manis pulak bergua-gua kan ? 
ehem . ehem * garu tekak *

disini faz nak susun sepuluh jari rapi-rapi . nak mintak maaf andai ada entry sebelum ni yang mungkin mengguris hati , terkasar bahasa , tersilap bicara , terkutuk tak sengaja , mohon dimaafkan lah yee . kepada korang-korang yang mungkin faz tak sempat nak post tutorial / freebies yang korang request , faz mintak maaf ehh . tapi faz akan cuba jugakk untuk post semua tuu . kepada yang nak balik kampung tuu , pesan kat mak bapak , bawak kereta tu baik-baik . kampung tu tak lari pun . SELAMAT BERHARI RAYA semua . 

lots of love , 
FAZEERA KAHAR




Blogger Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw, let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

Terima kasih :)

 
Blogger Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !

Support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai ganjaran ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dapat RM 50 secara percuma ? Join sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html

Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

 

Post a Comment