Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Wednesday, December 25, 2013 | Add comment [0]





Assalamualaikum 

Hello guys . harap sihat sejahtera hendaknya . hari ni nak buat review sikit . hari tu terjumpa post kat news feed facebook . katanya boleh jadi jutawan dengan hanya sertai BISNES KAACHING ni . tapi macam mana tu tak tau la pulak . ni yang dok sebok buat review . kononnya nak buat duit la memandangkan tengah dok menganggur ni kan . hahah .

Acc ramai jugak yang dah dok join bisnes ni . termasuk la abang kepada blogger terkenal Irine Nadia , iaitu Aizul Marcello . tu pun terjumpa kat instagram . tapi biasa la kan , kalau nak masuk benda-benda macam ni kekadang takut jugak kena tipu . mana la tau kan . lagi-lagi nak guna modal . katanya untuk join bisnes ni kena modal sebanyak RM350 . ade jugak terjumpa guna modal sebanyak RM270 . ntah . tak tau mana satu yang betul . muahaha 





Kata orang , biasa la . mula2 tu memang agak susah untuk cari orang untuk join bawah kita . bergantung pada rezeki masing-masing . ada orang tu , hari first join terus dapat orang . benda ni kena kerja keras sikit pada mulanya . mana ada kerja yang senang kat dunia ni kan ? even nak makan je pun susah jugak . so lumrah la tu , lagi-lagi nak ubah nasib diri . usaha tu kena ada . bergantung korang la nak promote macam mana untuk ajak orang join biz ni . lagi satu , mindset join bisnes ni sebab nak tolong orang lain selesaikan masalah kewangan dia , bukan je nak bagi untung kat kita . kalau awal-awal lagi niat dah salah , susah Allah nak tolong kita . ye dak ? so , ubah mindset tu dulu :)

nak cakap llebih pun tak boleh sebab faz belum join bisnes ni lagi . baru buat review . acc memang takut sebenarnya nak join . takut tak mampu nak cari orang . yela , budak mentah lagi . takut takde yang nak percaya . hikhik . 

untuk tau yang lebih lanjuts korang boleh buat review sendiri kat fesbuk diorang ni . klik SINI ehh . 


ADIOS 


terima kasih sudi baca . mind to leave me some comment :) 





Post a Comment