Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Saturday, December 28, 2013 | Add comment [0]


Assalamualaikum 

Tinggal berapa hari je lagi tahun 2013 akan melabuhkan tirai kan ? then masuk tahun 2014 pulak . pejam celik pejam celik rasa macam kejap je . ttibe dah nak masuk tahun baru dah . lama jugak rasanya tak buat GIVEAWAY kan . so sempena tahun baru 2014 nanti , tengah merancang nak buat satu giveaway khas buat semua blogger terutamanya kepada followers yang disayangi . hikhik




faz nak mintak jasa baik blogger yang nak sponser sebarang hadiah untuk giveaway ni nanti . tidak terhad kepada barang , cash money , topup atau apa-apa perkhidmatan dalam bentuk doodle , or apa-apa bentuk servis berkaitan blog . ni kali kedua faz buat giveaway and diharap giveaway kali ni dapat sambutan . 

kalau boleh faz nak launching giveaway ni time tahun baru nanti . 1 JANUARI - 31 JANUARI 2014 . i think . giveaway diwujudkan selama satu bulan . 


KELEBIHAN KEPADA SPONSER ?
  Meningkatkan trafik / like page / followers blog anda
  Link ads meningkat 
  Pahala . terima kasih sudi membantu saya :)


BERMINAT UNTUK JADI SALAH SATU SPONSER GA INI ?
  Email         : faz_kahar94@yahoo.com
  Contact number / whatssapp :  014-9146234


Harap sangat ada yang sudi sponser GA kali ni . Terima Kasih :D




Post a Comment