Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Thursday, December 12, 2013 | Add comment [0]



Assalamualaikum

Hello guys . since long time no see rite ? mood berHIATUS sebelum ni dah lama expired sebenarnya . Cuma niat nak update blog kudus ni tak tercapai2 . hiks . takde banyak kekangan pun sebenarnya . since 2hb lagi faz dah officially mendaftarkan diri sebagai ex-prauniversiti yang sudah merdeka ! rasa macam lambat sangat pulak nak cite pasal ni ? hewhew

since now , this time . ahaha . faz dah bergelar suri rumah paling berjaya buat masa ni . tiap hari dok kira anggur kat rumah . bangun lambat . makan . tidur . sadis . tu je la keje sepanjang bermaharajalela kat rumah ni . rindu sekolah ? no . belum lagi rasanya . ahaha

member2 pun ramai yang dah membanting tulang empat kerat nak cari duit sendiri la kononnya . yela , takkan nak duk berkepit bawah ketiak mak bapak . duit mintak mak bapak ? tak kot . kiteorang dah besar . timbul jugak rasa malu nak mintak duit kat mak bapak . kekadang je la . hikhik . bukan tu yang dijadikan ceritanya . bukan tu yang menjadi main title nya .

starting from now jugak faz dah kembali bersedia ke medan blogging . acah2 nak berperang pulak rasenye . hahah . kononnya nak kembali aktif la kat blog . rindu sebenarnya . ohh ya . tempahan blog pun faz bukak jugakk . lama giloss kott tinggalkan blog ni tersadaiii macam tu ja . niat nak update acc dah bermula dari minggu lepas lagi . hahah . ye . minggu lepas . tiap kali sign in . new post . tangan umpama kaku . otak tepu tak tau nak update pasal ape . sign out . keesokan harinya . sign in . dan . . . . . . . . .

hasilnya . . . . .

hahah . hari ni baru dapat idea nak update . tu pun sebab tak sengaja . ye . diulangi . tak sengaja kononnya ter-sign in blog ni . ter ehh . tu maknanya memang tak sengaja . heheheh . kejap . nak selit gambau sikitt . sekeping je punnn -..-






gambau kenang-kenangan sewaktu berjimba bersuka ria bersama teman seperjuangan . maaf ayat baku . hahah . dari kluang ke kulai semata nak makan steamboat punya pasaii . melayang lapambelas ringgit akuu . perut buncit balik merangkak sebab tak larat nak jalan . oke yang ni tipu . ahah . tadi pulak baru test try cuba cari keje . mane tau ade rezeki ? bisnes tanam anggur tu dah boleh tutup dahh . tak dapat sambutan ramai . sedihh -.-

cukup sampai disini . rasanya macam tulis karangan pepanjang padahal bukan ade orang nak baca pun . hiks . sadlife . semoga brtemu di lain entry . *bajettt*


ADIOS :D





Post a Comment